Najlepšie počasie logo

Najlepšie počasie najsledovanejšou reláciou dňa

Opäť uspeli Súdna sieň, spravodajstvo TV JOJ, Extrémne prípady i Kosti.
Podvečerná Súdna sieň si aj počas letných reprízových častí drží pozíciu lídra na trhu, keď včera dosiahla podiel 28% a tradične za sebou nechala v tom čase vysielanú konkurenčnú reláciu o varení. Darilo sa aj spravodajstvu, KRIMI dosiahli podiel 32,3% a Noviny TV JOJ 32,4%. Najlepšie počasie opäť obsadilo prvú pozíciu medzi najsledovanejšími reláciami na trhu, keď dosiahlo rating 10,2% a podiel 35,8%.
Extrémny prípady získali v strategickej cieľovej skupine približne rovnakú sledovanosť ako konkurenčná reality šou, keď obsadili viac ako pätinu trhu. Pre zaujímavosť - u konkurencie často komunikovanej a účelovo preferovanej cieľovej skupine 12+, ktorá však nie je pre TV JOJ a PLUS relevantná, zaostala plážová reality šou za Extrémnymi prípadmi o takmer 100 tisíc divákov!
Nasledujúca dvojporcia seriálu Kosti už bola jednoznačnou jednotkou na trhu s podielmi 25% a 26,1%. Konkurencia so svojim seriálom výrazne zaostala.
Na stanici PLUS sa opäť darilo kriminálke CSI: Miami, včera s výrazne nadpriemerným podielom 9,1% (u mužov to bolo až 11%).
Televízie JOJ a PLUS dosiahli v utorok 17. 7. 2012 spolu podiel 28,3% celodenne a 30,4% v primetime. Aj počas leta si TV JOJ drží výrazný medziročný rast sledovanosti.